Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eşlerinin veya Sevgililerinin Ailesiyle Yaşadıkları En Saçma Anıları Paylaşarak Hepimizi Güldürenler

Eşlerinin veya Sevgililerinin Ailesiyle Yaşadıkları En Saçma Anıları Paylaşarak Hepimizi Güldürenler

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
s-ffcccbb0fa6d2ce9597d1c8e7f541c57d73c055e.jpg

Sonuncu olağanüstü ya, bayanın ismine utandım gerçekten. ????

Twitter'dan takipçilerimize şöyle sorduk:

twitter.com
Onlar da hepimize kahkaha attıran karşılıklar verdi! ????

Harika ya.

Cesarete bak inanılmaz.

Dünya çok küçük gerçekten...

????

Olur o denli ya.

Hayal ettim şu an. ????

Çok yeterli.

Annesi şok.

????

Bu nasıl bir rahatlık ya? ????

nE???

Var mı sizin de bu türlü anılarınız?

Varsa haydi yorumlara gelin!

????

Similar threads

Evlilik teklifi etmeden evvel çok fazla pratik yaptığı için yüzük kutusundaki ışığın pilini bitiren adama kahkaha attım. ???? Twitter'dan takipçilerimize "Evlilik teklifi esnasında yaşadığınız komik bir anınız var mı?" diye sorduk: twitter.com 1. Aldığımız karşılıklar hepimize kocaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Twitter'dan pek sevgili takipçilerimize 'Eşinizle veya sevgilinizle yaşadığınız en saçma kıskançlık krizi neydi diye sorduk. Aldığımı cevaplar ise hepimize kahkaha attıracak cinstendi! ???? Sonuncudaki kıskançlık krizi o kadar saçma ki... Twitter'dan takipçilerimize şöyle sorduk: Onlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
İsteme esnasında cebinden mezura çıkarıp salonu ölçen enişteye kahkaha attım. ???? Twitter'dan takipçilerimize "Kız isteme esnasında yaşadığınız komik bir anınız var mı?" diye sorduk: twitter.com 1. Aldığımız yanıtlar hepimize kocaman bir kahkaha attıran cinstendi. ???? twitter.com...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
İlk olay harika ya, kadının yüz ifadesini aşırı merak ettim. ???? Twitter ve dio'daki sevgili takipçilerimize; twitter.com diye sorduk! 1. Kadın ne tepki verdi acaba, merak ettim şimdi. ???? twitter.com 2. Harika ya. twitter.com 3. Açık sözlü biriymiş. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Tüm kirli çamaşırlar ortaya tek tek döküldü. Twitter'daki sevgili takipçilerimize; diye sorduk! 1. Onlar da en absürd anıları ile hepimizi güldürmeyi başardılar. twitter.com 2. twitter.com 3. twitter.com 4. twitter.com 5. twitter.com 6. twitter.com 7. twitter.com...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,475Konular
981,249Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt