Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Esmer Bulgur Kısırı

Esmer Bulgur Kısırı
0
56

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
esmer-bulgur-kisiri.jpg

Esmer Bulgur Kısırı Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı ince esmer bulgur
  • 2 su bardağı sıcak su
  • Yarım demet maydanoz
  • 5 kısım taze demet nane
  • Yarım demet taze soğan
  • 4-5 kol kıvırcık yahut marul
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 büyük çay bardağı sıvı yağ (Arttırılabilir )
  • Yarım çay bardağı nar ekşisi
  • Bir diş sarımsak
  • Pul biber
  • Kırmızı toz biber
  • Kimyon
  • Tuz

Esmer Bulgur Kısırı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bulgurun üzerine sıcak su ek edip kapatalım.
  2. Maydanoz, taze soğan, nane ve kıvırcık yada marulu ve ince ince doğrayalım ve.
  3. Şişen bulgura domates ve biber salçası, pul biber ve kırmızı toz biberi ve kimyonu ve rende sarımsağı katıp uygunca yoğuralım.
  4. Sıvıyağ ve nar ekşisi katıp güzelce karıştıralım. Dileğe nazaran limon ???? çok yakışır.
  5. En son doğranmış yeşillikleri ve tuz ek edip güzelce karıştıralım servise hazır. Afiyet olsun ❤️
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt