Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Esra Balamir'den tepki çeken açıklama: 'Soyadımı taşımayacak adamla evlenmem'

Hoş geldin! malighetto tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Esra Balamir'den tepki çeken açıklama: 'Soyadımı taşımayacak adamla evlenmem'
0
66

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
esra_balamirden_tepki_ceken_aciklama_soyadimi_tasimayacak_adamla_evlenmem_1650029499_9499.JPG

Sunucu ve oyuncu Esra Balamir, önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Balamir, "Kesinlikle ve kesinlikle soyadımı taşımayan bir insanla evlenmeyi düşünmüyorum." açıklamasıyla şaşırttı.

Victoria-David Beckham çiftinin oğulları Brooklyn Beckham’ın geçtiğimiz günlerde evlendiği Nicola Anne Peltz’in soyadını alması tüm dünyada gündem olmuştu.

9Gmx1_1650030019_3229.jpg
esra balamir

Çifti hayranlıkla takip eden Esra Balamir de özel hayatına ilişkin yeni bir karar aldı. Önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülenen Balamir, sadece kendi soyadını taşıyacak bir erkekle evlenebileceğini söyledi.

“Özel hayatımda aldığım kararı açıklıyorum; soyadımı taşımayacak bir adamla kesinlikle ve kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. Bakın David Beckham’ın oğluna; sevdi, kızın soyadını aldı. Öyle biri olsun isterim. Soyadımı taşıyacak birisi varsa gelsin, yoksa beni hiç aramasın ve hiç talepte bulunmasın. Bunu Türkiye’de yapabilecek bir erkek olursa onu alnından öpeceğim.” açıklamasıyla sosyal medyayı ikiye böldü. 

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt