Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay! Eşinin boğazına yapışıp...

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay! Eşinin boğazına yapışıp...

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
esra_erolda_akillara_durgunluk_veren_olay_esinin_bogazina_yapisip_1650557113_5277.jpg

ATV ekranlarının fenomen programı Esra Erol'da geçtiğimiz gün yaşanan olaylar herkesi şoke etti. Aldatma sebebini öne sürerek boşanmak istediklerini belirten Nurgül ve Adil çiftinin arasındaki gerilim artınca stüdyo bir anda savaş alanına döndü.

Gündüz kuşağının sevilen programlarından Esra Erol'da önceki gün yaşanan skandal olay izleyenleri ekran başına kilitledi. Daha önceden programa katılan Nurgül ve Adil çifti aralarındaki gerilime son vermek için yeniden canlı yayında bir araya geldi. 

2XJ3N_1650556738_9973.jpg
Esra Erol

Öfkeli çift, aralarındaki sorunu çözemeyip karşılıklı olarak birbirlerini suçlarken bir anda gerilim tavana tırmandı. Adil Bey aniden ayağa kalkarak eşinin yanına koştu ve boğazına sarılarak yerde sürüklemeye çalıştı. Hem ekran başındaki hem de stüdyodaki seyircileri şoke eden olayda Esra Erol ne yapacağını şaşırdı. 

d6lvX_1650556808_377.JPG
Esra Erol Adil ve Nurgül çifti

Canlı yayında yaşanan korkunç olay sonrası ikilinin kavgasına müdahale edilirken o anlar sosyal medyaya damga vurdu.

9Yg06_1650556787_1183.jpg

Similar threads

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'a katılan Muzaffer Döner 47 yıllık eşini terk ederek "Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim. Çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum" sözlerini kullanmıştı. Canlı yayında ettiği danslarla hafızalara kazınan Döner, eşiyle tekrar barışmak isteyince olanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
TV ekranlarında program yapan Esra Erol, bu vakte kadar birçok çiftin tüp bebek tedavisini üstlendi. Erol, bu defa de kendisinden yardım isteyen Adem ve Melek Buz çiftine müjdeli haber verdi. Canlı yayında bebeklerinin olacaklarını öğrenen çift, gözyaşlarına boğuldu. Atv ekranlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Esra Erol sunduğu programının dün yayınlanan bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. 45 yıllık kocası tarafından ihanetle suçlandığını söyleyerek yayına katılan Melahat Bağ, eşinin de yayına gelmesini istedi. Canlı yayına çıkmak istemeyen Ramazan Bağ'ı ikna etmek isteyen Esra Erol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
47 yıllık eşini terk ederek Tiktok fenomeni olan Muzaffer Döner, Esra Erol'da programına damga vurdu. "Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim. Çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum" diyen yaşlı adam canlı yayında dans ederek herkesi şaşırttı. ATV ekranlarının sevilen programı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
TV ekranlarında program yapan Esra Erol, bu zamana kadar birçok çiftin tüp bebek tedavisini üstlendi. Erol, bu kez de kendisinden yardım isteyen Adem ve Melek Buz çiftine müjdeli haber verdi. Canlı yayında bebeklerinin olacaklarını öğrenen çift, gözyaşlarına boğuldu. Atv ekranlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,509Konular
980,831Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt