Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Et Çorbası

Et Çorbası
0
26

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Et Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram kuşbaşı et
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım küçük soğan
  • 1 tane iri sarımsak
  • 4 buçuk su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Yarım tatlı kaşığı kimyon
  • Yarım tatlı kaşığı kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Et Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kuşbaşı etleri fotoğraftadaki boyutta doğruyoruz.
  2. Soğanı ve sarımsağı rendeleyip 1 dk yağda kavuruyoruz.
  3. Baharatları da ekleyip biraz daha kavuruyoruz.
  4. En son etleri de ekleyip rengi dönene kadar tekrar kavuruyoruz.
  5. Üstüne suyunu ekleyip, yarım saat pişiriyoruz.
Et Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt