Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Et Fajita

Et Fajita
0
17

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
et-fajita-1.jpg

Et Fajita Tanımı İçin Materyaller

  • 400 gram bonfile
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tane orta uzunluk kuru soğan
  • 1 tane kırmızı dolmalık biber
  • 1 tane sarı dolmalık biber(bende yoktu katamadim)
  • 1 tane yeşil dolmalık biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet soğan suyu
  • 1 tatlı kaşığı soya sosu
  • ½ çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı karabiber

Et Fajita Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. İnceltilmis bonfileyi uzun ince şeritler halinde kesip tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
  2. Soğan suyu, soya sosu, ezilmis sarımsak ve zeytinyağı ile harmanladıktan sonra üzerini streç sinemayla kapayıp buzdolabında dinlendirin.
  3. Kesip çekirdeklerini çıkardığınız renkli dolmalık biberleri, etlerle uyumlu olacak formda uzun uzun doğrayın, soğanı yarım ay halinde kesin, döküm bir tavayı ocakta ısıtın.
  4. Az ölçüde sıvı yağ ekleyip soğanları katıp yüksek ateşte soteleyin.
  5. Renkli biberleri ekleyip sotelemeye devam edin.
  6. Hafif renk alan ve diriliklerini az da olsa koruma eden zerzevatları farklı bir tabağa alın, karışımda bekleyen etleri alıp birebir tavada renk alana kadar pişirin.
  7. Pişirme süreci sonrasında sote sebzeler ve etleri servis kabına alıp sıcak olarak servis edin.
 
858,478Konular
981,310Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt