Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Haşlama (Lezzetli)

Et Haşlama (Lezzetli)
0
18

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
et-haslama-lezzetli.jpg

Et Haşlama (Lezzetli) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 yemek tabağı kadar et
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 3-4 adet patates
  • Sıvıyağ
Terbiyesi için ;
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı un
  • Yarım limon
  • Karabiber ,pulbiber, tuz
  • Etin kaynamış suyu 2 kepçe kadar

Et Haşlama (Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etleri sıvı yağda kavuralım (ben etleri doğramadan pişirmeyi tercih ettim siz küçük küçük doğrayabilirsiniz)
  2. Yarım saat düdüklü tencerede haşlayalım.
  3. Akabinde patates ,soğan ve havucu ekleyip düdüklüyü kapatıp yarım saat daha pişirelim .
  4. En son terbiyesini hazırlayalım, içerisine yumurta sarısı ,yarım limon ,un ve etin sıcak suyundan ekleyip çırpalım.
  5. Hazırlanan terbiyeyi de ek edelim ,5 dk daha kaynatalım afiyet olsun.
Et Haşlama (Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,638Mesajlar
29,721Kullanıcılar
vitalii55Son üye
Üst Alt