Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Haşlama

Et Haşlama

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
et-haslama.jpg

Et Haşlama Tanımı İçin Materyaller

  • 3-4 kesim kemikli et
  • 1.5 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz

Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel zerzevatları soyun yıkayın ve büyük büyük doğrayın.
  2. Daha sonra kemikli etleri yıkayın ve düdüklü tencereye sebzelerin üzerine alın.
  3. Üzeri geçene kadar su koyun tuz atın ve düdüklü fışlayana kadar orta ateşte fışladıktan sonra kısık ateşte 25 dk pişirin. Afiyet olsun ????.
Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,602Mesajlar
29,708Kullanıcılar
beytoo7kSon üye
Üst Alt