Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Kavurma

Et Kavurma
0
69

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
et-kavurma-3.jpg

Et Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
  • 1 küçük soğan
  • Tuz
  • 8 bardak kadar sıcak su

Et Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Tencereye eti ve sıvı yağı koyun kapağını kapatın kendi suyunu salıp geri çekene kadar kavrulsun.
  2. Daha sonra sıcak suyunu koyun pişirmeye bırakın orta ara denetim edin.
  3. Ettiniz yumuşak kıvam alana kadar pişirin. Gerekirse su eği yapabilirsiniz.
  4. Suyunu çekince tuzunu ve soğanı ni doğrayıp ek edin tekrar pişirin.
  5. Tadına bakın tam kıvamında ise tamamdır. Afiyet olsun ????.
 
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt