Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Et Kavurma

Et Kavurma
0
19

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuş başı et
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı karabiber biber
  • 1 çay kaşığı pul biber (damak zevkinize nazaran baharatları ekleyebilirsiniz)

Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce ocağa tavayı alıp ısıtıyoruz .
  2. Ardından eti ekleyip orta ara karıştırarak suyunu salıp çekmesini sağlıyoruz.
  3. Ardından sıvı yağ ekleyin, 10 dk kavuruyoruz.
  4. Baharatları ekliyoruz ve  afiyetle olsun.
Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt