Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Et Kavurma

Et Kavurma

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo dana eti
  • 1 tane kırmızı biber
  • 1 tane yeşil biber
  • 1 tane soğan
  • 6 diş sarımsak
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz
  • Kekik
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Zeytin yağı
  • 1.5 su bardağı sıcak su

Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereyi ocağa koyalım.
  2. Isınsın kuşbaşılık etleri atıp karıştıralım.
  3. Kapağı kapatalım suyu bitene kadar pişsin.
  4. 1. 5 su bardağı sıcak suyu dökelim.
  5. Orta ateşte suyu bitene kadar pişirelim.
  6. Tereyağı atalım uzun doğradığımız zerzevatları atalım.
  7. Zeytin yağıda dökelim.
  8. Kapağını kapatalım orta ara karıştıralım.
  9. En son baharatları ve tuzu atıp sıcak servis edelim.
Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,992Kullanıcılar
Narko06Son üye
Üst Alt