Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Et Şiş

Et Şiş
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
et-sis.jpg

Et Şiş Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg dana bonfile (süt dana ya da düve tercih edin)
Sos için;
  • 1 soğanın suyu
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1,5 çay kaşığı karabiber (küçük çocuğu olanlar ölçüsü azaltabilir)
  • 1 yemek kaşığı süt
Ortalara sermek için;
  • Minik yağ kesimleri

Et Şiş Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Marine materyalleri (Sarımsağı tüm atın. Sonra şişlere geçirirken çıkarın) ile irice doğranmış etleri karıştırın.
  2. Üzerini kapatıp 1 gece buzdolabında bekletin.
  3. Sonraki gün şişlere ortalara minik yağ kesimleri ile dizin.
  4. Odun ateşinde alevsiz halde pişirin. Afiyet şifa olsun inşallah!.
 
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt