teknolojiuzmani
FD Üye

Et Sote Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram kuşbaşı et
- 1 adet soğan
- 3 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- 1,5 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- Karabiber
- Tozbiber
Et Sote Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce etimizi çok az su ile haşlayalım, yani bi yarım bardak su yeterlidir.
- Daha sonra tenceremize tereyağını koyup üzerine etimizi ekleyip biraz kavuralım.
- Daha sonra üzerine julyen şeklinde doğranmış soğan ve biberleri ilave edip soğanlar pembeleşinceye kadar kavuralım.
- Salçaları ve baharatlarımızı da ekleyip biraz daha kavurduktan sonra yemeğimizi sıcak sıcak servis edebiliriz.