
Eti Cin Pasta Tanımı İçin Gereçler
Keki için;
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı şeker
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 çay bardağı un
- 2 su bardağı portakal suyu
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı şeker (Azaltabilirsiniz)
- Çikolatalı pasta süsü
- Hindistan cevizi tozu
Eti Cin Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Keki için; yumurta ve şekeri karıştırma kabına koyup köpürene kadar çırpıyoruz, öbür materyalleri ekleyip tekrar karıştırıyoruz, tart kalıbını yağlayıp kek harcımızı döküyoruz.
- 180 derece fırında 20 dk kadar denetimli halde pişiriyoruz, üzeri için, gereçleri tencereye alıyoruz karıştırıp orta ateşte pişiriyoruz, muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişiriyoruz, ocaktan alıyoruz.
- Kekimiz çıkıp soğuduktan sonra üzerine portakallı muhallebimizi döküyoruz, üzerine pasta süsü olan çikolata tanelerini döküp tamamlıyoruz.
- Göz ve ağız yapmak için, hindistan cevizi tozu ile biçim verip servis edebilirsiniz, çocukların seveceği bir pasta
????, afiyet olsun
.