Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eti Puf Tarifi

Eti Puf Tarifi
0
20

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
eti-puf-tarifi.jpg

Eti Puf Tanımı İçin Materyaller

  • 2 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • Kıvam alana kadar hindistan cevizi
  • Burçak bisküvi

Eti Puf Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Krem şantiyi sütle çırpıp içerisine pudra şekeri ve ele yapışmayacak katı bir kıvam alana kadar hindistan cevizi ekliyoruz(ben 2 su bardağı kullandım. ).
  2. Elimizle yuvarlak form veriyoruz .
  3. Burçak bisküvilerin üstüne koyuyoruz ve üzerlerini süslüyoruz.
  4. 1-2 saat dolapta dinlendiriyoruz.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt