Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etimekli Beşamelli Mantarlı Tavuk

Etimekli Beşamelli Mantarlı Tavuk
0
75

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Etimekli Beşamelli Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 500gr 1 tane kuşbaşı doğranmış tavuk
  • 12 tane etimek
  • 1 tane kapya biber
  • (400gr) 1 paket mantar
  • 1 tane kuru soğan
  • 4 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Tuz
  • Kendim yapmış olduğum kremamı kullandım
  • 1 çay bardağı et suyu kullandım (yoksa onun yerine süt kullanabilirsiniz)
  • Etimekleri ıslamak için yarım su bardağı süt (isyeğe bağlı)

Etimekli Beşamelli Mantarlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tavamıza yağımızı alaşım tavuğumuzu kavuralım.yüksek ateşte daha sonra ince ince doğranmış biberimizi soğanımızı kavuralım [*]mantarlarımızı doğrayalım ve güzelce kavuralım kekiğimizi tuzumuzu da ekleyip karıştıralım ve ateşten alalım. [*]Kremamızı yapalım krema imali sayfamda var tavuğumuza ekleyip tekrar ateşe alalım ve tavuk suyumuzu da ekleyip bir taşım kaynattıktan sonra ateşten alalım. [*]Tepsimize etimeklerimiz yerleştirelim şayet kıtır istemiyorsanız etimekleri yarım şu bardağı süt ile azar azar ıslayabilirsiniz yok şayet benim üzere kıtır seviyorsanız beşemallı tavuğumuzu etimeklerin üzerine ekleyip kasar rendemizi serpiştiriyoruz [*]180 derecelik turbo ayarda kaşar kızarıncaya kadar pişiriyoruz servise hazır.

Etimekli Beşamelli Mantarlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 

Similar threads

Etimekli Sebzeli Beşamelli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 paket etimek500 gram kemiksiz tavuk but400 gr mantar2 adet soğan1 adet kapya biber3,5 -4 su bardağı süt3 dolu yemek kaşığı tereyağ1 çay bardağı zeytinyağTuz, karabiber2,5 -3 yemek kaşığı un Etimekli Sebzeli Beşamelli Tavuk Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Fırında Etimekli Beşamel Soslu Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü1 paket mantar (400 gram)2 orta boy kırmızı biberTuz1 paket etimek Beşamel sos için ; 2 yemek kaşığı tereyağ3 yemek kaşığı un2 buçuk su bardağı sütKarabiber, tuz Üzeri için ; Rendelenmiş kaşar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Beşamelli Patlıcanlı Oturtma Tanımı İçin Gereçler 5 tane patlıcan500 gram tavuk göğsü3 adet yeşil biber2 adet kapya biber1 baş soğan3 diş sarımsakKekik pul biber karışık baharat Beşamel için; 2 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı un2 su bardağı süt1 çay kaşığı karabiber Üzeri için; Kaşar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Mantarlı Tavuk Sote Tanımı İçin Materyaller 300 gram mantar300 gram tavuk göğsü2 tane kapya biber2 tane yeşil biber1 tane küçük soğan4 yemek kaşığı zeytin yağı1 tatlı kaşığı tuz Mantarlı Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle ocağa küp küp doğradığımız kuş başı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Kremalı Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 700 gram kuşbaşı tavuk göğsü300 gram mantar1 tane soğan1 kırmızı biber2 yemek kaşığı sıvı yağRendelenmiş kaşar peyniri1 paket hazır krema2 tatlı kaşığı nişasta1 su bardağı su1 su bardağı sütToz kırmızı biberTuzPul biberKarabiber Kremalı Mantarlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt