Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etkileyici Ve Guzel Sozler

Etkileyici Ve Guzel Sozler
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Etkileyici,Guzel Sozler,Etkileyici ve guzel aşk sozleri,Kısa EtkiLeyici sozler

Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu Hissettin mi?

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasın!

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim?

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gun yağmur yağardı

Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim?

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana

Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin?

Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim

Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat

Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar cok ozlediğimi

Sen benim incimdin parıldayan masum guzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gomdum

Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla

Yuzukte başka isim , yurekte başka isim olmaz İnsan olana bu yakışmaz
Sevmek sacak altına sığınan gocmen kuşun kar tanecikleri arasında ucuşan beyaz tuyunu gorebilmektir

KAHREDER GOZLERİNİN O MASUM BAKIŞLARI KARA MELEK

Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır

Evlenmek kafese benzer icindekiler cıkmak icin,dışardakiler girmek icin uğraşır

Guler yuzle soylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerceği ancak damla damla yutarız

Silgi kullanmadan resim cizme sanatına hayat denilmektedir

Gercek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna gore,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir

Bende Mecnundan fuzun aşıklık istiadı vardır,aşıki mecnun menem mecnunun ancak adı vardır
Yaşamak Gecenin Tum Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Guneşi Cizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR

Bu gece kayarken yıldızlar gokyuzunden ve gozumden yaşlar suzulurken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkur ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun icin!!

Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

imagesetkileyiciveguzelsozler5ad9919d6bcf6

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt