Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etlerin Daha Lezzetli Olması İçin Pişirmeden Önce Neler Yapabiliriz?

Etlerin Daha Lezzetli Olması İçin Pişirmeden Önce Neler Yapabiliriz?

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Etlerin Daha Nefis Olması İçin Pişirmeden Önce Neler Yapılmalı
Daha Leziz Et Pişirmek İçin Önce Neler Yapabiliriz?

Oldukca kayda değer bir konu etlerin daha yumuşak ve leziz olması için neler yapılmalı hep birlikte öğreniyoruz arkadaşlar

Daha lezzetli bir yemek yemek için etinizi edep edebilirsiniz En basit olarak zeytinyağ, tuz ve biber ile etinizi bir zaman marine edebilirsiniz Bu, hem lezzetli hem de yumuşak olmasını sağlar

Ilk Olarak etleri nasıl pişireceğinize karar vermelisiniz Biftekleri çarçabuk bir tavada ya grillde ya da ızgarada pişirebilirsiniz

Etiniz ne kadar yağlı olursa öyle yumuşak olur Ancak kaloriler yüzünden çok endişelenmeyin, eti kendi yağında pişireceğiniz için yağını salacak ve böylece kalorisi de azalacaktır Bifteğin kenarında şerit halinde yağ halkasının olması da yemeğinize tat katacaktır

Bifteğiniz 4 cmden kalın ise bıçakla üzerine minik yarıklar açın Bu şekilde sıcaklık etin içine de nüfuz ederek daha kolay pişmesine yardımcı olacaktır Ayrıca bu şekilde biftek pişirken içine doğru kıvrılmaz

Tavayı ya da ızgarayı etleri yerleştirmeden önce ısıtın

Daha lezzetli bir yemek yemek için etinizi nezaket edebilirsiniz En kolay olarak zeytinyağ, tuz ve biber ile etinizi bir süre marine edebilirsiniz Bu, hem lezzetli ayrıca de yumuşak olmasını sağlar *
 

Similar threads

Etlerin Daha Lezzetli Olması İcin Pişirmeden Once Neler Yapılmalı Daha Lezzetli Et Pişirmek İcin Once Neler Yapabiliriz? Oldukca onemli bir konu etlerin daha yumuşak ve lezzetli olması icin neler yapılmalı hep birlikte oğreniyoruz arkadaşlar Daha lezzetli bir yemek icin etinizi terbiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
en Lezzetli Et Pişirme Yontemleri,Lezzetli Et Pişirme teknikleri,Et Pişirme teknikleri,en lezzetli et nasıl pişirilir,Lezzetli Et Pişirme Yontemlerinedir,Daha Lezzetli Etler İcin imagesenlezzetlietnasilpiserlezzetlietpisirmeyontemlerinedir5ad461c02f853 Daha lezzetli ve yumuşak etler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Etlerin Daha Lezzetli Olması İçin Pişirmeden Önce Neler Yapabiliriz? Etlerin Daha Leziz Olması İçin Pişirmeden Önce Neler Yapabiliriz? MErhaba kızlar mutfakta birazcık bilgisizim lakin şimdilik diyorum çünkü ben herşeyi detayıyla düşünüp araştırıyorum Sizden de bu konuda ara sıra yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi Beslenme ve Perhiz Uzmanı Seda Bahtiyar Tatay tükettiğiniz etlerde kansorejenlerin oluşmaması için en emin çözümlerden birinin yanmış kararmış ya da fazla pişmiş etleri yememek olacağını söylüyor bununla birlikte öbür pişirme önerileri de sunuyor Marine edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Pirzolanın yumuşak olması için ne yapmalı? Derin bir kase içine pirzola etleri ekleyin. Etlerin üzerine tavsiye edilen baharatlardan taze kekik, biberiye, pul biber, tuz, kırmızı biber ve kimyondan birer çay kaşığı ölçüde serpiştirin. Etlerin miktarına göre 3 ya da 4 kaşık yoğurt eklemeyi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt