Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Barbunya Yemeği

Etli Barbunya Yemeği
0
35

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
etli-barbunya-yemegi.jpg

Etli Barbunya Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 çay bardağı kuru barbunya
  • 4-5 parça kemikli et
  • 250 gram kuşbaşı
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • 1 patates
  • 1 rendelenmiş domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek, kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yeterli miktarda kemik suyu

Etli Barbunya Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Barbunyalar kokusu çıkana kadar haşlanır, suyu süzülür.
  2. Et haşlanır.
  3. Soğan küçük küçük doğranır.
  4. Havuç ve patates istenilen büyüklükte doğranır, soğanlara birlikte tavaya alınır ve üzerine tereyağ, zeytinyağ, sıvı yağ ilave edilir kavrulur.
  5. Kavrulan malzemelerin üstüne salça da ilave edilir, kokusu, çıkana kadar kavrulur.
  6. Daha sonra rendelenmiş domates de tavaya alınır, kavrulur.
  7. Kavrulan malzemelerin üstüne haşlanmış barbunya, et ve kemik suyu, tuz, karabiber ilave edilir, yemeğin suyu kıvam alıp barbunyalar yumuşayana kadar pişirilir.
Etli Barbunya Yemeği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt