Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Barbunya

Etli Barbunya
0
28

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Etli Barbunya Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo barbunya içi
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet havuç
  • 350 gram kırmızı et
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Etli Barbunya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle soğan ve sarımsağı ince ince kıyıp, zeytinyağda rengi hafif pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  2. Havuç ve kırmızı biberimizi küp küp doğrayıp, onları da ek ediyoruz.
  3. Barbunyaları ve daha evvelce az pişirip, doldurduğum etimizi de ek ediyoruz.
  4. Tuzu da ekleyip, gereğince kaynar su ekleyip, pişiriyoruz. Afiyet olsun????
Etli Barbunya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt