Etli Bezelye Tanımı İçin Materyaller
- 2 su bardağı ayıklanmış bezelye
- 100 gram kuşbaşı et
- 1 adet soğan
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 diş sarımsak
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet domates (Rendelenecek)
- 1 çay kaşığı kişniş
- Kara biber
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 2 su bardağı su
Etli Bezelye Tanımı Yapılışı
- Etleri sıvı yağ da soteleyelim.
- Soğanı yağda soteleyelim salçayı ekleyelim.
- Daha sonra domatesi havuçu patates ve bezelyeyi ekleyelim.
- Baharatlar tuz ve suyunu da ek edin.
- Kısık ateşte bezelyeler yumuşayıncaya kadar pişirelim. Afiyet olsun.