Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Bulgur Pilavı

Etli Bulgur Pilavı
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
etli-bulgur-pilavi.jpg

Etli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı pilavlık bulgur
  • 2 diş sarımsak
  • 1 baş soğan
  • 250 gram minik minik doğranmış kırmızı et
  • 1 tane domates
  • 2 tane sivri biber
  • 1 su bardağı et suyu
  • 1 su bardağı sıcak su
  • Tuz, karabiber
  • 1 yemek kaşığı teremyağ
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Etli Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etimizi margarin ve sıvı yağı ile kısık ateşte kavuralım.
  2. Çok az ölçü sıcak da su ekleyelim.
  3. Etin suyu çekince o suyu çekene kadar da kavuralım.
  4. Biber ,soğanı ,sarımsağı doğrayalım ekleyelim, kavurmaya devam edelim.
  5. Akabinde domatesin kabuğunu soyup doğrayalım ek edelim.
  6. Domates suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim.
  7. Akabinde bulgurumu yıkayalım ekleyelim ,5 dk da kavuralım.
  8. Akabinde et suyunu sıcak suyu ,karabiberi ekleyelim.
  9. Tam pişmeye yakın suyunu çekmeye yakın tuzunu ekleyelim dinlendirelim. Şimdiden afiyet olsun denemek isteyenlere ????❤️????.
 
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt