elektronikci
FD Üye

Etli Burger Tarifi İçin Malzemeler
- 5 adet biftek
- 3 adet kırmızı kapya biber
- 3 – 4 yemek kaşığı tereyağı (biz yağlı seviyoruz )
- 1 çay kaşığı silme tuz
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 tutam maydonoz
- 1 adet kuru soğan
- Barbekü sos
- 5 adet hamburger ekmeği
Etli Burger Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Biftekleri julyen doğruyoruz.
- Tereyağını tavaya koyup eritiyoruz .
- Eriyince biftekleri koyuyoruz 5 -10 dk ( suyunu salıp çekmeye başlayınca) piştikten sonra tuz ve pulbiberini ekliyoruz.
- 2 -3 dk daha piştikten sonra kırmızı biberleri ekleyip kısık ateşte etlerimiz pişene kadar bırakıyoruz.
- Pişen etleri ocaktan alıp ekmeğin içerisine koyuyoruz, sos döküp maydanoz ve soğanı ekliyoruz servise hazır.
Etli Burger Tarifi Fotoğraflı Yapılışı