bilgisayarci
FD Üye
Etli Doyurucu Salata Tanımı İçin Gereçler
- 250 gram kırmızı et (dana eti
- 1 adet domates
- 1 adet büyük uzunluk havuç
- 3 küçük turp
- Tuz 1 paket ızgara peynir
Etli Doyurucu Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel eti tavada kendi suyunda kısık ateşte haşlamaya bırakıyoruz.
- Üzerine yarım su bardağı sıvı yağ, tuz ekleyip, kızartıyoruz.
- Farklı bir salata tabağında havucu yuvarlak dilimler halinde kesiyoruz.
- Başka tarafına domatesi dilimliyoruz üzerine turpları dilimliyoruz.
- Tost makinesinde kızarttığımız peynirleri koyuyoruz.
- Yanına kızarttığımız etleri koyuyoruz afiyet olsun ????????????oldukça lezzetli ve doyurucu bir salata.