Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etli Güveç

Etli Güveç
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
etli-guvec.jpg

Etli Güveç Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo kuzu kuşbaşı
  • Kuyruk yağ
  • 2/3 adet patlıcan
  • 2/3 adet patates
  • 1 kuru soğan
  • 4 adet yeşil biber
  • 5/6 diş sarımsak
  • 2 adet domates birisi altına birisi üstüne
  • Tuz
  • 2 yemek kaşığı salça
  • Göz kararı su üzerini geçmeyecek biçimde

Etli Güveç Tanımı Yapılışı

  1. Materyallerin hepsi küçük küçük doğranır.
  2. Sırasıyla güvece yerleştirilir birinci kuyruk yağ et kuru soğan ve başka materyaller konulur.
  3. En üste et ve domates koyulur tekrar salçalı su tuz yapılarak üzerine dökülür.
  4. Kaynayınca altı kısılarak kısık ateşte pişirilir. Afiyet olsun ????.
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt