Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren)

Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren)

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63

Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 tabak haşlanmış doğranmış et
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 5 su bardağı et suyu
  • 1 yemek kaşığı salça karışık
  • Tuz, pul biber,çok az kimyon
Terbiyesi için;
  • 1 limon suyu
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı sirke

Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle düdüklü tencerede, kemikli eti haşlamakla işe başlıyoruz.
  2. 1 havuç,1 patates ve 1 soğanı iri iri doğrayın.
  3. 1 tatlı kaşığı kekik ve üzerini örtecek kadar su koyarak kaynamaya bırakıyoruz.
  4. Fışladıktan sonra en az yarım saat pişiriyoruz, soğuyunca etleri kemiklerinden ayırıp küçük küçük doğruyoruz.
  5. Sıvı yağ ile unu kavuruyoruz.
  6. Doğradığımız etleri ve salçası ile birlikte kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  7. 5 su bardağı et suyunu ilave edip karıştıra karıştıra kaynatıyoruz.
  8. Tuzunu ve baharatlarını atıyoruz kıvam alınca altını kapatıyoruz (suyu eksik olursa ilave ediyoruz).
  9. Ayrı bir kasede sarımsakları ezip limon suyu ve sirke ile birlikte kaynayan çorbamıza ilave ediyoruz.İsterseniz kaselere yanında servis yapabilirsiniz.
Deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin ????.

Etli Kış Çorbası (Terbiyeli, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Sağlıklı, Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Tarhana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 büyük kase tarhana (Maraş tarhanası)Tarhananın üzerini geçecek kadar sıcak su1 yemek kaşığı tereyağı3 yemek kaşığı zeytinyağı2-3 diş sarımsak1 tatlı kaşığı biber salçası (isteğe bağlı)TuzNane Sağlıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Zerdeçallı Gerdan Çorbası (Şehriyeli, Terbiyeli Efsane) Tanımı İçin Malzemeler 5 su bardağı su (gerdan haşlamadan kalan et suyu)1 adet gerdan eti (kemiklerinden ayırıp, ayıklandı)3 yemek kaşığı şehriye(arpa şehriye kullandım lakin tel şehriye de olur)1 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı yoğurt1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Terbiyeli Etli Havuç Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 kase kuşbaşı et1 büyük rendelenmiş havuçTereyağSıvı yağ2 diş sarımsakKıvama nazaran su Terbiyesi için gerekli materyaller; 2 yemek kaşığı un1 adet yumurta sarısı3 yemek kaşığı süzme yoğurt Sosu için; 1 tatlı kaşığı tereyağı1 kırmızı toz biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Terbiyeli Kemik Sulu Et Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 5-6 adet kemikli et7-8 su bardağı suTuz Terbiyesi için; 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt1 adet yumurta sarısı1 tepeleme yemek kaşığı un1 limon suyu Üzeri için; TereyağıNanePul biber Terbiyeli Kemik Sulu Et Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Terbiyeli Etli Bulgur Çorbası (Videolu) Tanımı İçin Materyaller 1 çay bardağı bulgur7 su bardağı su1 su bardağı haşlanmış didiklenmiş et2 yemek kaşığı un1 çay bardağı yoğurt1 çay kaşığı tuz1 adet yumurta Üzeri için: 2 yemek kaşığı tereyağı1 silme tatlı kaşığı kuru nane Terbiyeli Etli Bulgur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt