Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Kömbe

Etli Kömbe
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
etli-kombe.jpg

Etli Kömbe Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gram kıyma
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 3 orta boy soğan
Hamuru için:
  • 1.5 su bardağı Ankara glutensiz halk ekmek un
  • 1 bardak kepekli glutensiz tam tarım un
  • 1 bardak civarı normal tam tarım karabuğday glutensiz un
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım paket Dr oetker kuru maya
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Üzeri için ;
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • İsteğe göre susam çörek otu

Etli Kömbe Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanı halka doğrayın ve salça, tuz ,karabiber, kıymayı ekleyip iç harcını hazırlayın.
  2. Hamuru ılık suyla yoğurup bir saat kadar mayalansın ve dinlensin.
  3. Hamurunuz çok önemli sizin önceden belirlediğiniz bir hamur varsa uygulayabilirsiniz herkezin ayarı farklı oluyor siz kendinize görede yapabilirsiniz ama bu kıvamda çok lezzetli oluyor.
  4. Hamurunuzu tepsi büyüklüğünde açıp 3 kat alta 3 kat üste araya harcınızı araya döşeyin.
  5. İçini istediğiniz oranda yağlayabilirsiniz. Çok yoğun yapmayın her kata 1 yemek kaşığı yeter.
  6. Üzerine yoğurtla karıştırdığınız harcı sürün.
  7. İstediğiniz şekilde kesin.
  8. Kontrollü bir şekilde 180 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Afiyet olsun.

Etli Kömbe Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt