Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Mantarlı Pilav

Etli Mantarlı Pilav

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
etli-mantarli-pilav.jpg

Etli Mantarlı Pilav Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı pirinç
  • 500 gram kuşbaşı piliç veya kuzu eti
  • 1 büyük kuru soğan
  • 500 gram mantar
  • Dilediğiniz baharatlar
  • Tereyağ veya sıvı yağ
  • Tuz
  • Su

Etli Mantarlı Pilav Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak pirinçi sıcak suda ıslatıyoruz.
  2. Mantarı soğanı ve eti temizleyip doğruyoruz.
  3. Önce mantarı yüksek ateşte kavuruyoruz, ardından yağ soğan ve eti ekleyip et pişene kadar kavurmaya devam ediyoruz.
  4. En son pirinçi de ekleyip pirinç şeffaflaşana kadar kavuruyoruz.
  5. Tuz ve baharatı ekleyip pirinçin cinsine göre suyunu ekleyip pişmeye bırakıyoruz.
  6. Demlenip dinlendikten sonra servise hazır.
Etli Mantarlı Pilav Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt