bilgisayarci
FD Üye
Etli Nohut Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram kuşbaşı et
- 2 ,5 su bardağı ıslatılmış (Haşlanmış) nohut
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 adet soğan ve 4 diş sarımsak
- 4 ,5 su bardağı su
Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle etimizi suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz.
- Sonra soğan sarımsak ,salça ve ıslatılmış nohutu karıştırıyoruz.
- Tuz ve baharatları ekleyip suyunu ek edip kısık ateşte düdüklü tencere de pişirelim. Afiyet olsun şimdiden.