Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etli Nohut Yemeği

Etli Nohut Yemeği

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

• 2 su bardağı nohut
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 250 gram et
  • 6-7 adet kuru biber
  • 1 çorba kaşığı biber salçası
  • Domates
  • Zeytinyağı
  • Tuz, karabiber, kimyon

Etli Nohut Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Akşamdan ısladığım nohut ile doğranmış eti tencereye koydum. Üzerini geçecek halde suyunu koyup denetimli bir halde kaynamaya bıraktım. Üzerinde oluşan kefleri aldıktan sonra ocağı kısıp kapağını kapattım.
  2. Başka bir tencerede soğanı kavurup kıştan hazırladığım domates sosunu ek ettim.
  3. Bir iki çevirdikten sonra salçasını, tuzunu, karabiberini, kimyonunu ve kuru biberi ek edip hafifçe kavurdum.
  4. Sonrasında haşladığım nohut ve etimi suyu ile birlikte tencereye ek edip güzelce pişirdim.
  5. Sonrasında pilav, kuru soğan ve turşu ile afiyetle yedik.
Etli Nohut Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1/2 (yarım) kg nohut1/2 (yarım) kg dana kuşbaşı1 çorba k domates1 orta uzunluk kuru soğan1 çorba k margarin yada tereyağ1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağTuz karabiber kırmızı pul biber Etli Nohut Yemeği Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler 250 gr kuşbaşı250 gr kuru nohutYarım cay bardağı sıvı yağYarım paket et bulyon1 cay kaşığı tuz1 cay kaşığı karabiber1 cay kaşığı pul biber2 yemek kaşığı domatesKüçük bir kaburga kemiği parçası(isteğe bağlı)Yarım yemek kaşığı biber salçası Etli Nohut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Materyaller 3 su bardağı nohutYarım kilo kuş başı et1 kelle soğan1 yemek kaşığı tuz1 tatlı kaşığı pul biber1 yemek kaşığı salça1 çay bardağı sıvı yağ3 su bardağı su Etli Nohut Yemeği Tanımı Yapılışı Öncelikle nohutlarımızı bir gece evvelce suda bekletiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 adet soğan5 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı domates salçası ben biraz biber salçasıda koydum dileyen koymaya ilim isteğe bağlı500 gram et ben kemikli et koydumTuzÜzerini geçecek kadar sıcak suPul biberKarabiber Etli Nohut Yemeği Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Gereçler 2 kase haşlanmış nohut500 gram haşlanmış kemikli et1 orta uzunluk soğanYarım çay bardağı sıvı yağ1 diş sarımsak1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası1 kase et suyuYeteri kadar sıcak su1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı pulbiber1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt