Etli Patates Yemeği Tarifi İçin Malzemeler
- 300 gram kuşbaşı yada parça et
- 4-5 adet patates
- 1 adet soğan
- 1,5 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Sıvıyağ
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik
Etli Patates Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tencereye yağ ve doğranmış soğanları alıp kavuralım.
- Ben güveç tencerede pişirdim daha lezzetli oluyor.
- Daha sonra, salça ekleyip, karıştıralım. Etide ekleyip iyice kavuralım.
- Sonrasında küp küp doğranmış patatesleri ilave edelim baharat ve tuz ekleyerek biraz kavuralım.
- Suyunuda ekleyip, yüksek ateşte patatesler yumuşayana kadar pişirelim. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun