Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Patates Yemeği

Etli Patates Yemeği

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Etli Patates Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 250-500 gram kuşbaşı ( ben kurban etinden haşlanılmış kullandım )
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 10 adet orta uzunluk patates
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Üzerini geçecek kadar su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Etli Patates Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Eğer haşlanmış etiniz yok ise bir tencereye kuşbaşı etimizi koyup üzerinden biraz geçecek kadar su ekleyip haşlamaya bırakalım.
  2. Etlerimiz yumuşayıp suyunu çekene kadar pisince farklı bir kabın içerisine etimizi alalım.
  3. Soğanlarımızı küp küp doğrayalım. Sıvı yağ ile kavuralım.
  4. Kavrulan soğanımıza salçamızı ekleyip kavurma sürecine devam edelim.
  5. Patatesleri istediğimiz ölçüde doğrayalım tenceremizin içerisine ekleyip kavuralım.
  6. Kavrulan patateslerin içerisine etimizi de ekleyelim,karıştıralım.
  7. Tuz,pulbiber,karabiber ekleyelim, karıştıralım.
  8. Üzerini geçecek kadar su ekleyip patatesler pisinceye kadar pişirelim.Afiyet olsun.

Etli Patates Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt