Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etli Sebzeli Güveç

Etli Sebzeli Güveç
0
22

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
etli-sebzeli-guvec.jpg

Etli Sebzeli Güveç Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr kuşbaşı et
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet patlıcan
  • 1 adet kabak
  • 2 adet domates
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 2 adet sivri biber
  • 1 yemek kaşığı domates salça
  • Tuz, sıvı yağ, biraz su

Etli Sebzeli Güveç Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Merhaba.
  1. Geniş tencere veya tavada yağ ve soğanı kavuruyoruz.
  2. Sonra tüm sebzeleri küp şeklinde doğrayıp birer birer katıp kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Biraz suda salçayı eritip tuzu katıp ilave ediyoruz, biraz daha karıştırıp ocağı kapatıyoruz.
  4. Toprak güveçlere bölüştürerek aktarıyoruz.
  5. Üzerine sivri biberi süs olarak koyup fırına atıyoruz.
  6. 180- 200 dercede pişmeye bırakıyoruz.
Etli Sebzeli Güveç Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt