Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Sebzeli Şölen

Etli Sebzeli Şölen
0
22

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
etli-sebzeli-solen.jpg

Etli Sebzeli Şölen Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 2 adet kırmızı kapya biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kabak
Sosu için;
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 su bardağı su
  • Tuz
  • Toz biber
  • Kimyon
  • Tereyağı

Etli Sebzeli Şölen Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle kuşbaşı etimizi biraz haşlayalım.
  2. Daha sonra bütün zerzevatları julyen halinde doğrayalım.
  3. Yemeği pişireceğimiz borcamın ortasına haşlamış olduğumuz eti koyalım, sonra kenarlarına doğranmış sebzelerimizi dizelim.
  4. Sosumuz için zeytinyağını tavaya alıp üzerine salçalar ve baharatlarımızı ekleyip karıştıralım ve üzerine 1 bardak su dökelim ve biraz özdeşmesini sağlayalım.
  5. Hazırlamış olduğumuz bu sosu sebzelerin ve etimizin üzerinde gezdirelim.
  6. Üzerine küçük kesimler halinde tereyağı koyalım ve yağlı kağıdı ıslatıp üzerine örtelim.
  7. Evvelden ısıtılmış 200 derecelik fırında sebzeler pişene kadar pişirelim.
Etli Sebzeli Şölen Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt