Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etli Tantuni

Etli Tantuni

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
etli-tantuni.jpg

Etli Tantuni Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram kırmızı et
  • 2 orta boy soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 orta boy domates
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Kırmızı toz biber
  • Sumak
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı sıcak su
  • Kornişon turşu
  • Lavaş ekmeği

Etli Tantuni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etleri çok küçük parçaya bölelim. Saç tava veya tencereye. Üzerini geçecek kadar şu ekleyin ve kaynamaya başlasın.
  2. Suyu bitince bir çay bardağı sıvı yağ ekleyin ve sıcak su ekleyip, kaynamaya başlasın.
  3. Baharat ve salçayı ekleyin. 10 dk kadar kaynadıktan sonra altını kapatın.
  4. Soğan ,maydanoz, turşuyu ve domatesi doğrayın. Bir tabağa koyun. Üzerine sumak ve tuz gezdirin. Hafif nar suyu gezdirin.
  5. Lavaş ekmeğini tavada bandırın. Sebzeleri önce dizin sonra eti dizin ve sarin. Afiyet olsun.
Etli Tantuni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt