Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Taze Fasulye Tarifi

Etli Taze Fasulye Tarifi
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
etli-taze-fasulye-tarifi.jpg

Etli Taze Fasulye Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilogram taze fasulye
  • 1/5 kilogram kuzu kuşbaşı eti (eti bi kaç saat kaynatalım yumuşak olması için)
  • 1 adet büyük uzunluk soğan
  • 100 gram kuyruk yağı (azaltıp fazlalaştıra bilirsiniz)
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Etli Taze Fasulye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Taze fasulyeleri ister elimizle ister bıçak yardımıyla istediğiniz büyüklükte ayıklayın.
  2. Yağ olarak tereyağı sıvı yağ ile yapabilirsiniz ancak şayet tereyağı ile yaparsanız fasulyeleri eklemeden tereyağını eritin.
  3. Fasulyeleri ekliyorsunuz ,domateslerinizi doğrayıp ek edin tencereye. (domatesler istediğiniz büyüklükte olabilir.)
  4. Sonra salçanizi kekik, tuz, tüm gereçleri ekleyin karıştırın.
  5. Sonra kapağını kapatıp pişmeye bırakın.
  6. Yarım saat 40 dakika kadar kapağı açmayın.
  7. 40 dakika sonra açıp suda kaynayan etleri yumuşak olmuş ise fasulyelerin üzerine ekleyin .
  8. 3-4 parmak kadar sıcak su ek edelim bi karıştırıp kapağını örtelim.
  9. 30-35 dk da o denli pişsin yemek hazır demektir.
    (SERVİS ÖNERİSİ; pirinç pilavı ve cacık.)
    Afiyet olsun.
 
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,144Kullanıcılar
ekoSon üye
Üst Alt