Etli Taze Fasülye Tanımı İçin Materyaller
- 500 gr taze fasülye
- 250gr kuşbaşı et
- 2 tane büyük kuru soğan
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 su bardağı domates rendesi
- Tuz ,karabiber, kimyon, pul biber
- Su
Etli Taze Fasülye Tanımı Yapılışı
- Etlerimizi suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz.
- Akabinde yemeklik doğranmış soğanlarımızı ek ediyoruz .
- Salçamızı da ekleyip kavurmaya devam ediyoruz .
- Domates ve ayıklanan fasülyemizi de ek edip 4 dk kadar kavurup suyunu ve baharatlarımızı ekleyin.
- Düdüklü tencerede 35 dakika kadar pişirilir .
Not ;dilerseniz olağan tencerede de yapabilirsiniz lakin daha uzun sürer pişmesi ????????????.