Etli Un Yemeği Tanımı İçin Gereçler
- 125 gram kuşbaşı doğranmış kırmızı et
- 1 tane soğan
- 1 su bardağı un
- 1.5 yemek kaşık toz biber
- 2 çay kaşığı pul biber
- Yarım yemek kaşığı tuz
- 5 çay bardağı su
Etli Un Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- 125 gram etleri kuşbaşı doğrayalım su atıp haşlayalım.
- 1 tane soğanı doğruyalım.
- 1 tavaya yarım bardak sıvı yağını atalım soğanları pişirelim.
- Yarım yemek kaşığı tuzu 2 çay kaşığı pul biberi 1. 5 yemek kaşığı toz biberi atıyoruz.
- Etleri atıyoruz. 1 su bardağı unu atıyoruz. Karıştırıyoruz.
- 5 çay bardağı suyu atınız. 10 dakika kaynatıyoruz.