Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Etli Volovan

Etli Volovan
0
18

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Etli Volovan Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram dana kuş başı (tavukta kullanılabilir)
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 3 bardak kaynar su
  • 10 adet milföy
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 200 gram kaşar peyniri
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber

Etli Volovan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 400 gram kuş başının suyunu çektirip kavuralım.
  2. 3 bardak suyumuzu ekleyip pişirmeye bırakalım.
  3. Pişen etimize soğan, biber, domates ve baharatlarımızı ekleyelim.
  4. 10 adet milföyümüzü her bir karesini su bardağı yardımı ile daire formunda çıkaralım.
  5. Arta kalan milföyü uzun ince şerit yapıp, çıkardığımız dairenin üstüne saralım.
  6. Yumurta sarısını etrafına sürelim, ortasını çatallayalım ki kabarmasın.
  7. Önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında milföylerimizi pişirelim.
  8. Pişen milföylerin ortasına iki, üç kaşık et dolduralım ve üstüne kaşar peynirini koyup kaşarlar eriyene kadar tekrar fırına verelim.
Afiyet olsun.

Etli Volovan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,697Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt