Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Etli Yaprak Dolması Tarifi Nefisss

Etli Yaprak Dolması Tarifi Nefisss
0
53

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Etli Yaprak Dolması Tarifi Nefisss Resimli Etli Üzüm Yaprağı Sarması Tarifi Etli Üzüm Yaprağı Sarması nasıl yapılır Sevgili melekler, önceleri annelerimizin elinde yediğimiz ve evlendikten sonradan büyük bir heyecanla olacak mı olmayacak mı denediğimiz etli üzüm yaprağı sarması nasıl yapılır, sizlerle paylaşmak istiyoruz Eğer dolma çeşitleri hoşunuza gidiyorsa ve biraz el beceriniz ve damak tadınız varsa eminiz inanılmaz bir ymek ortaya çıkaracaksınızetliyaprakdolmasitarifinefisss5c4f20879dafcgifalt :tik: :tik: :tik: 1548689538 1548689538 etliyaprakdolmasitarifinefisss5c4f2087a3110etliyaprakdolmasitarifinefisss5c4f2087a3110 etliyaprakdolmasitarifinefisss5c4f2087a3110 Etli Üzüm Yaprağı Sarması için zorunlu olan malzemeler: 350 gram asma yaprağı 600 gram yağlı kıyma 2 adet orta zirve soğan 4 çorba kaşığı margarin 1 kahve fincanı pirinç 1 demet dereotu 3 bardak su 250 gram yoğurt Tuz Karabiber Yapılışı Bir kap içinde suyu kaynatın ve asma yapraklarını suyun içine atın Renkleri dğeişene dek 5 dk kaynatın Sudan çıkararak damarlarını çıkarın Yaprakları ikiye bölün ve bir tarafa bırakın id Soğanları küçük minik belirlenmiş Bir tencerede margarin ile birlikte pembeleştirin Soğanlara bir kadeh su ile yıkanmış pirinçleri ilave edin Tencerenin kapağını kapatın Pirinçler suyunu çekip pilavımsı bir hal alana değin 10 dakika kadar pişirin Pirinçler sularını çekince tencereyi ateşten alın Bunlara kıymayı, ince doğranmış dereotunu, karabiber ile yarım çorba kaşığı da tuz ilave ederek hepsini 5 dakika yoğurun Daha Sonra yoğrulmuş bu kıymadan kocaman fındık büyüklüğünde parçalar kopararak bunları haşlanmış yaprakların anlamsız tarafını koyun Daha Sonra yaprağın uzunluğuna içten sigara gibi sararak yuvarlayın Minik bir tencereye sürükleyici bir şekilde yerleştirin Daha Sonra bu dolmalara 2 çorba kaşığı margarin ile 2 bardak su ek ederek, üzerine bir tabak kapatın Tabağın üstüne de tartı olarak bir havan yerleştirdikten sonra tencerenin kapağını kapatın Orta ateşte 30 dakika pişirin Daha Sonra servis yapabilirsiniz Afiyet olsun  
 
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt