Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Euro Truck Simulator 2 Çalışmayı Durdurdu

Euro Truck Simulator 2 Çalışmayı Durdurdu
0
186

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Euro Truck Simulator 2'yi Açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum acaba zahmet olmazsa biri çözümünü söyleyebilir mi?

Sistem gereksinimleri
Ram:2 GB
İşlemci:pentium(R) DualCore CPU E5400 @270GHz 270 GHz
Sistem Türü:32 bit İşletim Sistemi

Windows 7 ultimate orjinal sürüm

Service Pack 1

Similar threads

Euro Truck Simulator'a girmeye çalıştığımda sorun alıyorum resim ve sistem gereksinimleri aşağıda http:ihizliresimcom32n0j2png Sistem gereksinimleri Ram:2 GB İşlemci:Pentium(R) DualCore CPU E5400 @270GHz 270 GHz Sistem Türü:32 bit İşletim Sistemi Windows 7 ultimate orjinal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
arkadaşlar Euro Truck Simulator 2 Multiplayer oynunu nasıl ücretsiz indiririm
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba arkadaşlar, Euro Truck Simulator 2 için 370 seviye ve sınırsız para hilesi bulunan save dosyasını sizlerle paylaşıyoruz Arkadaşlar bazı kişiler para ve level hilesi yapamıyorlar ve oyundan zevki alamıyorlar Bende bundan yola çıkarak bu save dosyasını sizlerle paylaşacağım Bu save dosyası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi euro truck simulator 2 çok kasıyor Crysis 2 gibi oyunlarda kasma olmuyor fakat bu oyunda kasma oluyor İşletim sistemim bana göre gayet iyi aşağıda da yazmakta İntel Core i5 8 gb ram 6 gb ekran kartı 32 bit (32 bit oldugundan tam emin değilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Euro Truck Similator 2 oyuna giriyorum Profilime giriyorum Anca sonra Euro Truck Similator 2 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum Nasıl çözebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt