Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı Döner

Ev Yapımı Döner
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
ev-yapimi-doner.jpg

Konut Üretimi Döner Tanımı İçin Gereçler

  • 5 tane kebap ekmeği
  • 1 paket tavuk göğsü
  • 4-5 adet patates (Kızarmış)
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Zahter
  • Karabiber
  • Sarımsak
  • Mayonez
Sosu İçin
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • 2-3 bardak su
  • Zahter
Salatası İçin
  • Domates
  • Soğan
  • Marul
  • Maydanoz
  • Salatalık turşusu

Mesken İmali Döner Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle patateslerimizi kızartıp bir kenara ayıralım. Sonrasında tavuk göğsümüzü yıkadıktan sonra kuşbaşı formunda tenceremizin içerisine doğrayalım :)
  2. Tavuk göğsümüzü doğradıktan sonra yoğurt, biber salçası, sarımsak ve yağımızı ekleyelim sonra da zahterimizi ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Tencerimizi ocağın üzerine koyuyor ve ağzını kapatıyoruz. Tavuk göğsü pişene kadar haydi bizde sosumuzu ocağa bırakalım.
  4. Sos cezvemizin içerisine domates salçası, sıvı yağ, zahter ve suyumuzu ekleyip yeterlice özleşene kadar kaynatalım. Haydi onlar hazır olana kadar da salata gereçlerimizi doğrayalım ????
  5. Ufak bir tasın içerisine domates, soğan, marul, maydanoz ve salatalık turşumuzu doğrayıp karıştırıyoruz. Salatamızda tamam :)) ????
  6. Her şey hazır olduktan sonra kebap ekmeklerimizi ortadan 2’ye kesip yan yana koyalım.  Sonrasında hazırlamış olduğumuz tavuk göğsü, patates kızartması ve salatamızı ekmeklere paylaştıralım.
  7. Özleştirdiğimiz sosumuzu ekmeklerin üzerine döküp mayonezi sıkıp ekmeklerimizi saralım :) Son olarak da yaptığımız sostan yumurta fırçası ile ekmeğimize sürelim fırın tepsimizin içerisine yağlı kağıt koyalım.
  8. Sarıp yağlamış olduğumuz ekmeklerimizi dizip 180 derecelik fırında kızarana kadar bırakalım lakin dikkat edelim yanmasın. Ekmeğimiz kızardıktan sonra çıkartalım ???? Afiyet olsun. ????
 
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt