Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı Ekmek

Ev Yapımı Ekmek
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ev Yapımı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo un
*2,5 su bardağı su
*Yarım çay bardağından biraz az zeytinyağı
*1 yemek kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı şeker
*1 paket yaş maya

Ev Yapımı Ekmek Tarifi Yapılışı Unu, tuzu, şekeri ve mayayı derin bir kapta koyun Zeytinyağını üstünde gezdirin ve suyu yavaşça ekleyin Hamurun tepside mayalanması gerekiyor Ben 50 dakika beklettim Mayalandıktan sonra ısınmış fırına gönderin Pişirme süresi fırına göre değişiyor, benim 1015 dakikada pişti Mis gibi ekmekler çıkıyor Şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Ev Yapımı Ekmek Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı ılık su *1 kaşık ay çiçek yağı *Yarım paket maya (21 gram) *1 silme tatlı kaşığı tuz *1 çay kaşığı şeker gerektiğince un Ev Yapımı Ekmek Yapımı Tarifi Yapılışı Un hariç tüm malzemeleri karıştırın Unu ekleyerek ele yapışmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Diyet Ekmek Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı ılık su *1 tatlı kaşığı maya *1 yemek kaşığı keten tohumu *1 yemek kaşığı yulaf kepeği *Aldığı kadar un (tam buğday, bardak ölçüleri farklı olabilir diye unun tam ölçüsünü vermiyorum) *Çok az tuz Üzeri için : *Pekmezli su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Nefis Ev Yapımı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı tam buğday unu *3 su bardağı normal un *2 su bardağı ılık su *3 çay kaşığı instant kuru maya *2 tatlı kaşığı tuz *1 tatlı kaşığı şeker *1 yemek kaşığı zeytinyağı Nefis Ev Yapımı Ekmek Tarifi Yapılışı Tüm malzemeler yoğurulur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ev Yapımı Harika Hamburger Tarifi İçin Malzemeler Ekmeği için; *2 su bardağı *ılık su *1 paket instant maya *1 yumurta *1 yemek kaşığı tuz *2 yemek kaşığı *şeker *Yarım su bardağından bir parmak fazla sıvı yağ *Aldığı kadar un Köfte için; *300 gr kıyma *1 çay bardağı *ekmek içi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ev Yapımı Tost Ekmeği (Hemde Fırında) Tarifi İçin Malzemeler *1 paket maya *1 su bardağı süt *Yarım kg un *1 su bardağı ılık su *1 tatlı kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *1 yemek kaşığı tereyağı (oda sıcaklığında) Ev Yapımı Tost Ekmeği (Hemde Fırında) Tarifi Yapılışı Mayayı bir kaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt