Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı Fıstık Ezmesi

Ev Yapımı Fıstık Ezmesi
0
63

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Ev İmali Fıstık Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

• 250 gr ayıklanmış tuzsuz yer fıstığı (1 su bardağı dolusu)
  • 2 yemek kaşığı bal  (marmaris çam balı kullandım)
  • Bir çimdik tuz

Ev İmali Fıstık Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Fıstıkları ayıklayalım. Tavada yakmadan ve renkleri hafif dönüp parlaklaşıncaya kadar kavuralım.
  2. Mutfak robotunda istediğiniz kıvama gelene kadar aralıklı bir biçimde çekelim.
  3. İster biraz dişe gelir üzere ister pürüzsüz. Bu sırada balı da ekleyip çekmeye devam edelim.Hepsi bu. Hafta sonu kahvaltısında ekmeğin üzerine sürelim. Oooh miss.Afiyet olsun.
#gulbinkitchen #fıstıkezmesi #evyapımı #handmade.
  • #miniklerimiçin.
  • #lezzetdurağı#lezzetbombası #haftasonukacamağı #enfestatlar.
  • #happyday.
  • #yummyyummy #yummyfood.
Not: İstenirse 1 kaşık hindistan cevizi yağı yahut fındık yağı (ben kullanmadım. Fıstığın kendi yağı kâfi oldu bence)

Ev İmali Fıstık Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mesken İmali Fıstık Ezmesi (Rafine Şekersiz) Tanımı İçin Materyaller Yarım kilogram tuzsuz fıstık1 yemek kaşığı bal1 yemek kaşığı zeytinyağı Mesken İmali Fıstık Ezmesi (Rafine Şekersiz) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Fıstıklarımızın tamamının kabuklarını soyup blender’a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ev Yapımı Fıstık Ezmesi Tarifi İçin Malzemeler 1 kase dolusu yerfıstığı1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı (Yada zeytinyağ)1 yemek kaşığı bal (Ölçü sizin damak zevkinize kalmış) Ev Yapımı Fıstık Ezmesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavayı ocağa alalım fıstığı koyup kısık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Ev Yapımı Fıstık Ezmesi (Çok Pratik) Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo çiğ yer fıstığı6 yemek kaşığı bal1 çay bardağı zeytinyağı Ev Yapımı Fıstık Ezmesi (Çok Pratik) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Çiğ yer fıstığını tepsimize alalım. 200 derece fırında arada karıştırarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Tahinli Şekersiz Fıstık Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tuzsuz fıstık2 çorba kaşığı tahin2 çorba kaşığı bal az tatlı olsun isterseniz 1 kaşık kulanın1 ufak çay bardağı sıvı yağ Tahinli Şekersiz Fıstık Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce fıstıklarımızı yavada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Fıstık Ezmeli Bebek Bisküvisi Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı tam buğday unu yahut organik un1 adet yumurta3 yemek kaşığı tereyağı3 yemek kaşığı organik yoğurt2 yemek kaşığı fıstık ezmesi(Fıstık Ezmesini) de kendim yaptım1 yemek kaşığı marmaris çam balı1 paket vanilya1/2 (yarım) çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt