Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ev Yapımı Hardal

Ev Yapımı Hardal
0
96

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
85
Puan
48
F-D Coin
0
Ev Yapımı Hardal Tarifi


Hardal Nasıl Yapılır

imagesevyapimihardal5ad3e34105393


Malzemeler: 3 adet 250 ml'lik kavanoz icin,

35 gr (14 cup) toz hardal 113 gr (23 cup) sarı tane hardal 56 gr (13 cup) kahverengi tane hardal 250 ml (1 cup) kaynar su 120 gr (34 cup) irice doğranmış kuru kayısı 310 ml (1 + 14 cup) doğal elma sirkesi 1 yemek kaşığı (tbs) deniz tuzu Yarım demet dereotu (12 cup kadar), doğranmış
Tarif:

Genişce ve derince bir cam kabın icine; toz hardalı, tane hardalları, kaynar suyu ve kuru kayısıları sırasıyla koyun, karıştırın Kabın uzerini strec folyoyla kapatın Bir gece boyunca bekletin Malzemeler butun suyu ceksin Ertesi gun, cam kabın icine; sirkeyi, tuzu ve dereotunu da ekleyin El blenderiyle, butun malzemeyi macun kıvamına gelene kadar oğutun Kayısı ve dereotu eşit şekilde, hardalın icinde dağılsın ve tane hardallar kırılmaya başlasın Tane hardalların bir miktarının kırılmadan kalmasına dikkat edin Uc adet 250 ml'lik kavonozu ve kapaklarını bulaşık makinasında yıkayın Hazırladığınız hardalı, kavanozlara paylaştırın Ağızlarını sıkıca kapatın Buzdolabına kaldırın Hardalları hemen kullanmaya başlayabilirsiniz Fakat olgunlaştıkca daha lezzetli olacağı icin, 5 gun bekletmek yerinde olur
 
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt