Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı Kit Kat

Ev Yapımı Kit Kat
0
83

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
ev-yapimi-kit-kat.jpg

Mesken İmali Kit Kat Tanımı İçin Materyaller

• 6 tane milföy hamuru
  • 2 yumurta akı
  • 6 yemek kaşığı şeker
  • 100 gram çikolata

Mesken İmali Kit Kat Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 6 milföy hamurunu oda sıcaklığına gelince ortadan ikiye böldüm benmari yöntemi.
  2. Erittiğim çikolatayı sürdüm iki tarafı dikdörtgen yapıp katladım çatalın zıddıyla uç kısımları birleştirdim.
  3. Yumurta akına tek tarafını batırdım yumurta akı olan tarafını beyaz şeker olan tabağa da yatırdım.
  4. Üstüne yatay kesiler attım pişirme kağıdı serdiğim fırın tepsisine dizdim.
  5. 200 derece fırında 13 dakika üstü kızarana kadar pişirdim kuzulara afiyet olsun ????

Similar threads

Kit Kat (Milföy) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru1 adet yumurta akı3 yemek kaşığı şekerKahvaltılık çikolata Kit Kat (Milföy) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Milföy hamurlarını ortadan 2 ye bölelim uzun şekilde kahvaltılık çikolatadan sürelim. Bir kenarını kapatalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Kit Kat Tanımı İçin Gereçler 1 paket milföy hamuru1 yumurtanın akıŞekerSürülebilir çikolata Kit Kat Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Milföy hamurlarının içine çikolataları sürelim. İki ucunu ortada birleştirelim. Üzerine bıçakla çizikler atıp yumurta akını üzerine sürelim. Daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Çikolatalı Milföyler Kit Kat Lezzeti İle Tarifi İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuruKahvaltılık çikolata1 adet yumurta akı4 yemek kaşığı toz şeker Çikolatalı Milföyler Kit Kat Lezzeti İle Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Çocukların beslenmesinde harika ve pratik bir tarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Milföy Hamuruyla Kolay Kit Kat Tanımı İçin Gereçler 7 adet milföy hamuruSürülebilir çikolata1 yumurta akıYarım çay bardağı toz şeker Milföy Hamuruyla Kolay Kit Kat Tanımı Yapılışı 7 adet milföy hamurunu ortadan keselim. Çikolata sürelim katlayalım. Evvel yumurta akına sonra toz şekere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Milföyden Kat Kat Tanımı İçin Gereçler Milföy hamuruSürülebilir çikolataToz şeker2 yumurta akı Milföyden Kat Kat Tanımı Yapılışı Milföy eridikten sonra ortadan bölüp içine çikolata sürüp kapatıyoruz. Kenarlarından çatal ile form verip tek tarafını evvel yumurta akına sonra şekere batırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt