Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ev Yapımı Muzlu Puding

Ev Yapımı Muzlu Puding
0
28

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
ev-yapimi-muzlu-puding.jpg

Ev Yapımı Muzlu Puding Tarifi İçin Malzemeler

• 500 ml süt
  • 250 ml su
  • 1 tepeli çorba kaşığı un
  • 1 tepeli çorba kaşığı nişasta
  • 1 büyük fincan şeker damak zevkinize göre artıra bilirsiniz
  • 1.5 muz kulandım biraz ufaktı muz tadı çok olsun istedim
  • Yarım vanilya
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 çorba kaşığı hindistan cevizi koymayabilir ben sevdiğim için kulandım

Ev Yapımı Muzlu Puding Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Muz su un ve nişasta blendırda güzel püre haline getiriyoruz.
  2. Sonra sütün içine bütün malzemeyi ekleyip pişiriyoruz, karıştıralım topaklanma olmasın.
  3. Puding pişince 3 dakika kadar mikserle çırpalım ve kuplara bölelim.
  4. Soğuyunca arzuya göre süsleyin bu kadar kolay deneyecek olanlara afiyet olsun ????????
Not: Dileyen hepsini süt kulana bilir benim doğal sütü oldukça yağlıydı.

Ev Yapımı Muzlu Puding Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ev Yapımı Muzlu Puding Tarifi Ev Yapımı Muzlu Puding Resimli Ev Yapımı Muzlu Puding Malzemeler 1 su bardağı toz şeker 1 litre sut 3 corba kaşığı nişasta 3 adet muz 1 corba kaşığı margarin 1 paket vanilya Uzeri İcin 2 adet dilimlenmiş muz 1 paket biskuvi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Muzlu Puding Tanımı (Ev Yapımı) İçin Malzemeler 1 lt süt1 tane yumurta3 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı un (silme)1 su bardağı şeker1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağı4 adet olgunlaşmış muz ( muzların doğrayalım üzerine 1 su bardağından az süt ekleyim yeterlice blendırdan geçirelim )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Konut Üretimi Muzlu Puding Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt1 su bardağı şeker3 yemek kaşığı nişasta1 yemek kaşığı un1 adet yumurta1 tatlı kaşığı tereyağı1 paket vanilya2 adet olgun muz2 yemek kaşığı ılık süt yahut su Mesken İmali Muzlu Puding Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
8+ Muzlu Puding Tarifi İçin Malzemeler 1 tatlı kaşığı pirinç unu1 tatlı kaşığı irmik2 çay bardağı içme suyuYarım muz3-4 çiğ badem 8+ Muzlu Puding Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pirinç unu ve irmiği su ile pişirelim. Bir kabın içinde muzu çatalla güzelce ezelim. Ilınınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Avokado Ve Muzlu Fit Puding Tarifi İçin Malzemeler 1 adet olgunlaşmış avokado1 küçük muz1 yemek kaşığı kakao1 tatlı kaşığı bal Üzeri için; Fındık,hindistan cevizi. Avokado Ve Muzlu Fit Puding Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muz ve avokadoyu doğrayıp ,kakao ve balı da ekleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,862Kullanıcılar
rasalneoSon üye
Üst Alt