
Mesken Üretimi Tantuni Tanımı İçin Materyaller
- 1 tablet tavuk göğsü
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı pul biber
- 2 çay kaşığı toz kırmızı biber
- Yarım çay bardağı su
- Aldığı kadar tuz ve sıvı yağ
- Maydanoz
- Domates
- Söğüş doğranmış soğan
Konut İmali Tantuni Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tavuklarımızı minik minik doğrayalım. Genişçe bir tavaya alıp sıvı yağ katarak karıştıralım ve tuzunu katalım.
- Daha sonra tavuklar suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
- Pişirdikten sonra yavaşça kızartalım tavada ve tavanın ortasını açalım.
- İçerisine çok az sıvı yağ ve baharatları ekleyip hepsini karıştıralım.
- İsteğe nazaran ekmeğinizi üzerine kapatıp yağını alabilirsiniz.
- Aldığınız yağlı ekmeğin içine maydanoz, soğan ve domatesi koyup tavukları da alalım. Afiyet olsun ????.