
Konut Üretimi Vanilyalı Puding Tanımı İçin Gereçler
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı mısır nişastası
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı un
- 1 çay bardağı şeker
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Mesken İmali Vanilyalı Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel sütü puding yapmak için uygun olan bir tencereye döküyoruz.
- Sonra pudra şekeri nişastayı, şekeri ve unu ekleyip orta ateşte kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz.
- Kaynadıktan sonra vanilya ve tereyağını ek edip biraz daha karıştırıyoruz ve altını kapatıyoruz.
- Kaselere döküyoruz.
- Biraz soğuduktan sonra buzdolabında 1 -2 saat bekletiyoruz.
- İsterseniz üzerine süs yapabilirsiniz. Afiyet olsun. ????????.