Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde beyti kebap nasıl yapılır

Evde beyti kebap nasıl yapılır
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Evde beyti kebap nasıl yapılır Beyti nasıl yapılır ? Kızlar ya ben evimde kocama Beyti kebap yapmak istiyorum Bunu nasıl yaparım, tarifi var mı ? İçine koyulacak malzemelerle birlikte bana bir listesini verin lütfen  

Similar threads

Beyti Kebap Efsane Lezzet Tarifi İçin Malzemeler 2 adet el açması hazır yufka Köftesi için: 450 gr.kıyma1 adet yumurta1 adet soğan2 diş sarımsak1 çay bardağına yakın galeta unu1 tatlı kaşığı salça (biber, domates karışık)Çay kaşığının ucuyla karbonat1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Beyti Kebap Tarifi İçin Malzemeler Kebabı için; Yarım kg dana kıymaYarım kg kuzu kıyma1 tatlı kaşığı tuz2 diş sarımsak2 yemek kaşığı pul biber Lavaşı için; 2 su bardağı su1 tatlı kaşığı maya1 tatlı kaşığı tuzAldığı kadar un Sosu için; 2 yemek kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı biber salçası1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Beyti Kebap Tarifi İçin Malzemeler 1 kg un500 ml ılık su1 paket maya1 buçuk yemek kaşığı şeker1 buçuk tatlı kaşığı tuz Köftesi için; 500 gr dana kıyma1 adet soğan1 tutam maydanoz1 tatlı kaşığı biber salçası2 diş sarımsakTuz ,karabiber, kırmızı toz biber Sosu için; 30 gr tereyağ 1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Beyti Kebap Tarifi İçin Malzemeler 500 gram kadar kıyma1 büyük soğan1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber2 adet yufka ( benimkiler el açması ve büyüktü) Yufka için sos 1: Yarım su bardağı suYarım su bardağı sıvı yağ Yufka için sos 2: 3 yemek kaşığı sıvı yağ3 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Yoğurtlu ve salçalı sosuyla lezzetine doyum olmayan beyti kebap Güneydoğu Anadolu'nun lezzet mükemmellerinden biridir. Siz de bu eşsiz lezzeti meskeninizde hazırlayıp, konuklarınıza ikram edebilirsiniz. Pekala beyti kebabı nasıl yapılır? İşte materyalleri, tanımı ve hazırlanışı... Millet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt